Alle indlæg

Hvis bare jeg var perfekt 
“Jeg har hele mit liv forsøgt at være perfekt. Sagt på en anden måde har jeg hele mit liv sat mig selv op til fiasko.”

I et forhold med mig selv
“Jeg har haft kæreste næsten hele mit liv. Forskellige vel og mærke, men siden jeg var 15 år, har det været et spørgsmål om uger, før jeg har indgået i en eller anden form for fast parforhold. Hvorfor er der nok flere grunde til. Én er, at jeg hurtigt bliver forelsket. En anden er, at jeg har mødt mange søde mænd. Men en tredje er, at jeg er bange for at være alene…”

(For)elsket for evigt
“Jeg har været forelsket mange gange i mit liv, men sjældent har jeg elsket på samme tid. Jeg tror, man skal være heldige for at opleve den slags flere gange i livet, selvom jeg håber, jeg tager fejl. For hvad stiller vi ellers op, hvis vi har været så heldige at elske, men lige så uheldige at miste?”

Dating for hvad?
“Blandt mine veninder og jeg er der stor forskel på, hvordan vi dater. Den ene halvdel dater for livet, og den anden halvdel dater for nu. Spørgsmålet er vel om vi tør satse eller om vi tør lade være.”

“Mor, jeg er stresset”
“Mit hoved fortæller mig “du burde kunne”, men min krop fortæller mig “du kan ikke”.”

Frygten for at blive afvist
“Jeg tror ikke han er den rigtige. Jeg vil bare gerne have at han vil have mig”. Hvorfor?

At dyrke sine egne problemer
Handler om konsekvenserne ved at fokusere på det negative og psykiske lidelser. 

Det er ikke lettere at være vred
Handler om, hvordan vrede altid bunder i andre følelser og får de værste sider frem i os, hvorfor det for eksempel ikke nødvendigvis er en bedre eller lettere at være i end sorg. 

Du behøver ikke tilgive
Handler om hvordan tilgivelse ofte er et resultat af glemsomhed, og hvorfor man aldrig lærer af sine egne fejl.

Hysteriske forelskelser
Handler om, at forelske sig i dem man ikke kan få – af netop den grund, og hvordan vi glemmer os selv i jagten på en, der er udenfor rækkevidde. 

Smuk og klog på samme tid
Handler om, hvordan vi fejlagtigt dømmer hinanden og at skønhed bliver forvekslet med at være ubegavet. Samt Glorie-effekt og hvordan vi glorificerer skønhed over intellekt. 

Kære Instagram
Et brev til partneren i mit mest intime forhold, der er både dysfunktionelt og drænende, men som jeg – og mange andre – er dybt afhængige af. 

Hvorfor voksne ser ud som om alting gør ondt
Handler om bagsiden ved voksenlivet såsom bekymringer, samt hvordan og hvorfor vi har det med at vægte negative tanker.

At lade sig såre for let
Handler om hvordan tanker kan modarbejde os, og at forelske sig i en idé snarere end en person, hvortil man sætter sig selv i en sårbar position. 

Forræderiske udseende
Handler om ikke at sætte sit værd i sit udseende, da det er den eneste værdi, som kun er til låns, og hvorfor det er federe at få komplimenter, som man selv kan tage æren for i modsætning til “du er smuk”. 

Jeg er for god
Handler om selvhad og hvordan vi altid taler os selv ned, men alligevel har travlt med at bilde omverden ind, at vi er ovenpå. Samt hvordan vi gør andre til herre over vores selvværd og være sin egen største kritiker. 

Du må ikke lege med hjerter
Handler om, hvordan det at lege med hjerter nærmest er blevet en trend takket reality og datingapps. Og hvorfor det på ingen måde er i orden.

Der er “os” og så er der “dem”
Handler om hvordan vi ved at påtale en forskel også forstærker den, og at mennesker lever op til de forventninger de bliver mødt med. 

Vi hader andre kvinder
Handler om manglende søstersolidaritet, og påpeger et problem, hvor kvinder har det med at spænde ben for sig selv og hinanden, fordi vi taler hinanden ned eller konkurrerer. 

“Undskyld, jeg unfollower dig”
Handler om, hvordan vi har det med at tage et unfollow personligt og således gør andre – endda fremmede – til herre over vores trivsel. 

Når venskaber bliver ligemeget
Handler om når venskaber går i stykker, fordi det for den ene eller den anden bliver kategoriseret som ‘ligemeget’.

Kære kommende store kærlighed
Et brev til en jeg endnu ikke ved, hvem er, men som jeg vil give hele verden. Om håb og drømme for den helt store kærlighed.